Nieuwbouw

Tijdens het bouwen van een nieuwe woning komt zeer veel kijken. Daarom is het belangrijk dat je samenwerkt met bedrijven die je ten volste kan vertrouwen en die kwalitatief werk aanleveren. Zeker als het gaat over een integraal deel van je woning zoals een dak. Een dak dat in goede staat is, is namelijk zeer belangrijk voor de duurzaamheid en bescherming van je woning. Bij Dakwerken Backx werken wij enkel met materialen van de beste kwaliteit en vakmannen met ettelijke jaren ervaring. Hierdoor garanderen we dat de daken die we plaatsen duurzaam en van de beste kwaliteit zijn.

Een ruime expertise

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen van zowel hellende als platte daken. Onze vakman heeft namelijk meer 20 jaar ervaring in dak- en timmerwerk waardoor hij zeer gekwalificeerd is voor het correct plaatsen van beide type daken. Ook bij het beslissen over welk materiaal je moet gebruiken voor het dak, de isolatie, ramen, … zal onze vakman je bijstaan en zijn expertise delen. Door enkel materiaal van de beste kwaliteit te gebruiken, zorgen we ervoor dat je dak jaren mee zal gaan.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte!

Pannen en leien

Als je een hellend dak wil, moet je een dakbedekking kiezen. De juiste dakbedekking kiezen is zeer belangrijk om je huis te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. De twee populairste opties zijn leien of dakpannen. Bij Dakwerken Backx zitten we samen met onze klant om te bekijken welk materiaal het meeste voldoet aan jouw noden.

Plattedaken

De keuze maken tussen pannen of leien is geen simpele keuze. Het hangt af van veel verschillende factoren zoals prijs, uitstraling, duurzaamheid, onderhoud, … Leien zijn duurder dan dakpannen en hebben een authentiekere uitstraling, maar dakpannen zijn gemakkelijker te installeren en vervangen dan leien. Beide materialen zijn zeer energiezuinig en vallen mee qua gewicht. Dus de keuze die je uiteindelijk maakt, hangt af wat jij nodig hebt en belangrijk vindt. We helpen jou met het maken van de beslissing die het beste bij jouw noden past.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte!